En tur till Las Palmas
















Christoffer Columbus hus, kanarisk potatis med underbar mojosås på inhemsk bar, julpyntad shoppinggata, mäktig katedral. Det var vad jag och Lisa hann med på vår lilla tur till Kanarieöarnas huvudstad Las Palmas.




Adventsmys i London

För ett år sedan bodde jag, Elin och Tora i London. Vid den här tiden, ett år tillbaka, hade vi adventsmys. Vi köpte god mat, tände hundra ljus och tittade på Love actually och the Holiday. Man glömde nästan bort att vi bodde i världens råtthål, bokstavligt talat. Det sprang nämligen möss i hela huset och vägglössen mös i gardinerna.





Arguineguin










Jag, pappa och Henrik tog oss till byn Arguineguin en dag för att kolla läget. Liten by, många turister.

Ladies week





Jag bestämde mig i sista minuten för att stanna ytterligare några dagar, tillsammans med detta gäng. Jag åkte hem en dag innan, men nu är nog alla de andra också hemkomna. Nu tycker jag vi skålar för en underbar vecka!

havsutsikt














Hemma bra men borta bäst



Jag tänkte testa mig fram och börja skriva lite om mina resor och dela med mig av alla vackra bilder jag har fått med mig genom åren.  Först vill jag bara ge mig själv en klapp på axeln eftersom det gick så bra att flyga den här resan. Igår kom jag nämligen hem efter en två fantastiska veckor på Gran Canaria.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0