Planer

Att åka bil med Elin till jobbet är perfekt om man är sugen på att komma iväg men inte riktigt vet hur, var eller när. Nu har vi massor med planer, och även om de kanske inte blir av, finns det väl inget roligare än att sitta och spåna på nya äventyr?

Kul i London!


She is home!

Äntligen! Jag hoppar av glädje lika högt som du gör på bilden, älskade sis. Bilden är för övrigt en av mina favoriter, så himla härlig. NU: ta igen all missad tid med systeryster. Ha det fint!


Flavours of India











Bilderna är tagna i byn Kadjuraho. Lämna gärna ett avtryck om du varit här och tittat, hade varit kul att veta vad du tycker om bilderna.

Berlin

Jag vill hit.
Jag ska hit.
September?
September!

källa

London

Det var över ett år sedan jag flyttade ifrån Englands huvudstad och när jag var där var inte fotointresset hos mig särskilt stort. Några bilder lyckades jag ändå hitta i mitt lilla Londonarkiv.

 


Sommarmys > Julmys

Det blidde inget julmys i helgen. Vi var för somriga, helt enkelt.

Bilden är lånad av söta Erika. Hon gjorde sedan misstaget att lämna kameran i våra händer.


Sköna maj



Foto: Sofia


Freiburg


I väntan på vadå?

Var? I norra Goa på en minimal tågstation
Påväg till? Mumbai
Vad gör jag? Försöker fördriva tiden med min älskade systemkamera. Tåget var nämligen försenat tio timmar.
Humör? Upp och ner






love turns the whole thing around







Barcelona III


Sista omgången Barcelonabilder. En resa fylld med massor av skratt, nästan missade flygplan, coca cola-beroende, dans, bus, kastade ägg, påskfirande, djur, med mera...





















Roligheter

Sommarens intåg gör sig påmint varje dag. I helgen har vi haft personalmöte på jobbet, jag har hunnit spendera lite tid i underbara Hällevik, och jag längtar mer och mer för varje dag som går. I helgen är det julfest med gänget (ja - du läste rätt, julfest) och jag ska börja knåpa ihop min juliga utstyrsel.

Överaskningsfest

Benny fyllde 60 i helgen och det ville ju världens bästa jobbgäng plus vänner givetvis fira. En överaskningsfest fick det bli, där Benny lagade sin egen festmat i tron att den skulle till en bokning.














Mixed pics

 

 


 

 

 

 

Mixade bilder från Gran Canaria 2010.


Thailand genom linsen

Idag hittade jag en tävling för dig som varit i Thailand (och kanske är sugen på att åka tillbaka?). Du ska nämligen ladda upp din bästa Thailandbild och därmed få chans till att vinna en biljett till samma land värd 15000 kronor.  Tävlingen hittar du HÄR. Heja heja!


Mumbai


Vi satt i en evighet och väntade på tåget på väg till Mumbai, på en minimal tågstation. Vi tog det mindre smarta beslutet att dygna kvällen innan, så vi var inte jätteglada över att behöva sova på stenhårda bänkar i väntan på tåget. 10 timmar fick vi vara på stationen.


Träffade på en gammal kompis på stan


På baren Zaffran med våra nyfunna vänner Justin och Jules.


Träffade två tyska tjejer som bodde i Freiburg! Världen är liten, men det slutar inte där. Den ena tjejen bodde nämligen på samma Studenthem som jag, och hon hade bott där när jag var där... Vi bodde alltså på samma ställe, men pratade med varandra först två år senare - i Indien.


Tog tåget ut till slummen. Fem ljusa tjejer väckte ganska stor uppmärksamhet.


Fruktstånd på gatan


Som sagt, en del uppmärksamhet...


I Dharavi, Asiens största slum


Glada killar!


Detta kan vara något av det sjukaste jag varit med om. Det stod hur många killar och män som helst runt oss, vi fick nästan armbåga oss ut ur den folkmassa som bildades.


Hemma hos en indisk familj i Dharavi.

Lundabilder

Några få bilder från Valborgshelgen i Lund har jag fått med mig, dock ingenting från festen i parken. Istället blir det pre-valborgsfirande och dagen-efter-bilder. Kan ni gissa vilka som är vilka?











Härliga Hällevik!


Snart sommar, räknar dagarna.

Google translate?

För några dagar sedan la jag in "Google translate" på min blogg, så att my friends from all over the world kan läsa. Jag testade att översätta min blogg till de två språk jag behärskar, tyska och engelska, men är inte 100% nöjd med hur den valde att översätta vissa saker.

När jag bland annat skrev "nu stämplar jag ut..." i ett tidigare inlägg, tyckte den tyska översättningen att "nu samlar jag frimärken...".


Några söta ord

"Sofia... Jag saknar dig på gympan. Jag hade så roligt när du vikarierade"

En söt elev som jag haft kom fram till mig på min träning och sa dessa söta ord. Med det säger jag godmorgon!

I just miss you, thats all



Tänk vad mycket vi har varit med om tillsammans! Resor som Kanarieöarna, Österrike, London, Freiburg, Paris, Milano, Barcelona, för att inte glömma Luxemburg. Snart kommer du hem!

Bästa flygplatsen?

En våg av lugnande känslor sköljer över mig när jag läser att Kastrups flygplats är den bästa i Nordeuropa. På tionde plats hamnar den, när alla världens flygplatser listas. Vilken flygplats toppar då världslistan? Ingen mindre än Hong Kong. Där minns jag att jag en gång satt och skakade av rädsla. Helt i onödan, givetvis. Är du nyfiken om vilka flygplatser som hamnar var, kan du läsa den HÄR artikeln på Vagabonds hemsida.


Barcelona II

Andra omgången Barcelonabilder. More to come!















Singapore Swim

Den HÄR artikeln berättar för läsaren om att hotellet Marina Bay Sands pool ligger 200 meter över marken, är 150 meter lång samt 1,2 meter djup. Hotellet ligger i Singapore, och när jag var där var det ännu inte färdigbyggt. Jag tvivlar inte på att det hade varit en hisnande upplevelse att ta sig ett dopp i den poolen, eller vad säger du?


Idag - världens största pool på så hög höjd (bild: Aftonbladet.se).


För ett år sedan - en byggplats

Sköna maj välkommen

Efter några dagars festligheter i Lund är jag, liksom förmodligen 25 000 andra, trött och sliten. Har haft en kanonhelg tillsammans med fina vänner.

Nu stämplar jag ut. Imorgon blir det avskedslunch och sedan tar jobbeveckan vid. Godnatt!

bild


RSS 2.0