15 feb - Cherai beach

Ja mina vanner, vi ar vid stranden, och igar badade vi for forsta gangen. Harligt! Vi bor nastan precis vid stranden och betalar ca 40 kronor per natt och preson, overkomligt tycker jag.

Igar var det alla hjartans dag. Vi lag pa stranden och solade och badade, sedan drack vi ol pa en mysig restaurang vid stranden, och sedan gick vi hem och tittade pa filmkanalernas karleksfilmer tillsammans med massor av chips och glass. Jag saknade Jakob!

En sak man far vanja sig vid har ar att vanta. Indier ar inte det snabbaste folket nar det kommer till restauranger till exempel. Idag fick vi vanta en timme pa tva omeletter och en liten macka, nagot som kanske hade tagit fem minuter att fixa hemma. Sahar ar det pa de flesta stallen, men man far ta och vanja sig!

Nagot man ocksa far vanja sig vid, och som kanske inte ar lika latt som att vanja sig vid att vanta pa mat, ar alla man som stirrar, smygfotar eller rent av satter sig ner med en halvmeters mellanrum bredvid oss pa stranden och bara tittar. Sager inte mycket, bara tittar. Sa ar det!

Vi ar kvar har till torsdag, sen har vi tankt oss att ta nat tag uppat mot Goa. Dar finns forhoppningsvis mer backpackers som vi kan hanga med. For har ar det inte mycket folk fran andra stalen an Indien. Skont ibland, men det ska bli kul att traffa folk ocksa.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Låter härligt, Sofia! Bada och sola lite för mig också, här är 19 grader kallt och det snöar ändå lite ... ! Men snart bär det av till Prag, det blir lite varmare och lite mer att se än snömassorna i Hälsingland! :P Ha det great! Kram

2011-02-15 @ 09:19:17
URL: http://katarinaonils.wordpress.com/
Postat av: Anders

Tänk på att badande i Indien inte räknas in i tävlingen Frosch! Goa... Då blir det rave snart ;)

2011-02-15 @ 12:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0