22 feb - pa vag till Goa!

Nu blir et ett langt inlagg eftersom jag inte skrivit pa ett tag. Vi kom ju som sagt inte ivag till Goa i torsdags eftersom tagen var fullbokade fram tills idag. Klockan halv elva ikvall (var tid) ska vi hoppa pa ett tag for att vakna upp imorgon, i Goa.

Det har hant en del sen jag skrev sist, bade trevliga och - tyvarr - mindre trevliga grejer.

Jag maste borja med att beratta att vi har traffat underbara manniskor! Forst och framst en man i 60-arsaldern, fran New York. Han ar nog en av de mysigaste personer jag traffat. Han delade med sig av sina reseminnen, skamtade och gav oss bocker. Fantastisk. Och vi fick hans mejladress!

Var vakt pa hotellet var en genomsnall kille, tva ar aldre an oss. Han har en flickvan som han inte far gifta sig med, eftersom han tillhor underklassen. Flickvannens familj ska darfor gifta bort henne till nan "finare".

Sen har vi ocksa traffat en servitor pa en restaurang vi brukade besoka. Nar vi varit dar ett par ganger fragade han om vi ville med in till Kochin och ga pa party. Jag och Lisa nappade och hangde med dagen darpa. Det var ett frascht disco pa ett lyxhotell som kunnat ligga varsomhelst i varlden. Skillnaden fran utestallena i Sverige var dock att det pa hundra personer gick fem kvinnor och 95 man. Jag och Lisa var alltsa ratt ensamma tjejer, om man sager sa. Sjalvklart ville vi dansa pa det har stallet, och servitoren (vars namn ar Antony) var inte sen att hanga pa. Som den killen dansade! Varken jag eller Lisa trodde att man kunde rora sig sa. Det kan inte ens kallas dans. Det var snarare avancerade och extrema rorelser till musik. Det sag fruktansvart ut och det var omojligt att halla sig for skratt. Efter det blev vi bjudna till Antonys chefs hotellrum for "eftersnack" eller vad det var, och dar nagra ackliga, maktgalna personer med vars ett glas vodka och fragade ut oss. Darifran ville vi direkt.

Pa tal om ackliga personer. Igar nar vi lag pa stranden kom en kille i 17-arsaldern forbi. Han kladde av sig till kalsonger och hoppade i vattnet, stirrandes pa oss. Vi var pa var vakt, eftersom samma kille tidigare i veckan blottat sitt kon for Johanna. Tyvarr blev det favorit i repris. Vi skrek alla mojliga fula ord nar vi sag vad han gjorde, och att "karma is hunting you". Da stack han. Bla!

Nu sitter vi helt plaskblota pa et internetcafe. Himlen blev pa nolltid alldeles svart nar vi akte tuktuk fran Cherai till stan, och snart oste regnet er som bara den. Sa nu ar vi som sagt dyblota.

Forresten! Pa Cherai Beach simmade det delfiner langs med stranden. Jattefint!

Imorgon ar vi i Goa och det ska bli kul.

Ha det fint

Kommentarer
Postat av: Anders

Quote of the year: "Karma is hunting you!"

2011-02-22 @ 15:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0