7 feb - Kadjurahao

Glada nyheter (peppar peppar). Mar battre men e helt utmattad i kroppen efter vatskebrist och naringsbrist och allt vad det heter. Vi ar framme i Kadjurahao, och tagresan gick jattebra, sov nastan hela tiden. Vi steg av taget i en stad som heter Satna klockan fem imorse och blev efter det korda till Kadjurahao av en chauffor. Vi korde genom tigerreservat och djungel. Vilda apor och pafaglar sprang ovar vagarna och vi fick se hur indierna har det pa landsbygden.
Vi har varit och kollat pa manga tempel idag, men det var tydligen inget museum vi skulle pa, som jga har skrivit innan. Just nu chillar vi pa hotellet och ikvall ar vi bjudna pa indiskt brollop av var guide. Fragan ar vad man ska ha pa sig, vi har inte direkt nagra sari's och endast converse eller gympadojjor med oss i skovag. Detta ska iallafall bli jattekul! Tankte visa er lite bilder i detta inlagg men vi sitter pa hotellagarens kontor och surfar och han vill ha datorn nu, sa jag vantar med det till imorgon (om det gar da).

Ha det bra ♥


Kommentarer
Postat av: Anders

Härligt att du är frisk igen Sofia! Jag om någon vet hur det är att vara sjuk (hypokondriket). Men ett tips är att dricka massa whiskey för att hålla bakterierna i schack. Indiskt bröllop... Exotisch säger tyskarna!

2011-02-07 @ 11:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0