9 feb - Agra

Inatt halv tre kom vi fram till Agra. Resebyran som vi bokade allt med, hade lovat oss skjuts fran stationen till vart hotell, men ingen kom och motte oss. Vi fick ringa runt lite och sitta och vanta, sedan ordnade allt sig och vi kom fram till hotellet.

Det var en riktigt trevlig tagtur igar. Vi traffade en kille pa taget fran Dehli till Varanasi, och av en slump cyklade vi pa honom i Kadjurahao! Varlden ar liten. Han skulle ta samma tag till Agra och vi hamnade i samma vagn, och i samma kupe, dar en gammal amerikansk man samt en trevlig indier ocksa satt. Blev trevliga samtal innan vi skulle forsoka sova. Vi somnade sa sent sa att vi knappt vaknade nar vi skulle av. Jag fick hoppa av taget i farten... Wops!

Nu ar klockan lite over fyra och vi har gatt runt i stan lite. Vi blev forfoljda av tva man som korde cykeltaxi i en timme och de vagrade lamna oss trots att vi sa till dem mer och mer bestamt. Sant ar det! Nu har vi forsokt fa i oss lite mat, och vi ska nog ga en liten runda pa stan innan vi tar tuktuk tillbaka till hotellet for att lasa pa lite om Agra.

Imorgon ska vi se soluppgangen pa Taj Mahal. Sedan ska vi fa skjuts av var guide till Jaipur och dar stannar vi i tva natter.

Foressten, det blev inget indiskt brollop. Vi hade lite dalig magkansla vad gallde var guide (som dok upp med sina tva uberstylade kompisar med pilotbrillor och oppna skjortor). De ville tvunget skjutsa hem oss pa sina motorcyklar nar vi varit i stan under dagen, och var allmant sliskiga och ackliga. Nej, vi ville inte dit som deras "dejter". Tyvarr!

Har hort att det har varit storm hemma. Hoppas allt ar bra anda! Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0